Nederlands / Fran├žais

over ons

De ligging van het verblijfcentrum in het midden tussen Oostende en Blankenberge, op slechts 1,4 km van het strand, is ideaal om de kust te ontdekken in al haar facetten.

Wij beschikken over twee ruime gebouwen, waarvan het grootste plaats biedt aan 55 personen maximum, en een kleiner voor maximum 32 personen. Beide gebouwen beschikken over een volledig ingerichte keuken, aangepast aan de capaciteit van het gebouw, een eetzaal, en een activiteitenruimte.
De slaapgelegenheden zijn opgedeeld in kamers (1 tot 6 bedden) en kleine zaaltjes (8 - 9 bedden). Verder zijn de beide gebouwen ook uitgerust met: bbq, tv + dvd, white board, pic-nic-tafels, speeltoestellen in de aparte tuinen, …

Wij behaalden het Groene Sleutel- certificaat, wat er op wijst dat wij inspanningen leveren om ervoor te zorgen dat onze bezoekers van een verblijf kunnen genieten dat minder milieubelastend is dan gemiddeld. Dit resulteert in een lagere energiefactuur voor de groepen die hier verblijven.

U kunt ons contactformulier gebruiken indien u meer informatie of een reservatie wenst. Vergeet niet enige info over de groep mee te delen: soort groep (Erkend Jeugdwerk/vakantieparticipatie, scholen/jeugdsportgroepen/andere jeugdgroepen), het geschatte aantal personen, en de periode waarin u wenst te verblijven. Zo kunnen wij u sneller helpen.